Verkeersbureaus en VVV's in Europa

Kies het land waar je een VVV of Verkeersbureau zoekt in Europa. Verkeersbureaus.info voegt steeds meer landen in Europa toe met VVV en verkeersbureau informatie. Zo kun je een Europa reis goed plannen.

Albanie

Alle VVV’s en Verkeersbureaus in Albanië vind je op verkeersbureaus.info.

Andorra

Andorra is een onafhankelijk staat gelegen in de oostelijke Pyreneeën. Ontdek dit belastingparadijs in de zomer en winter.

Belgie

Buurland België, een land waar je vaak doorheen gaat om naar je eindbestemming af te reizen. Maar België is zelf als vakantieland ook zeker aantrekkelijk! Verkeersbureaus.info wijst je de weg door veelzijdig België.

Bosnië-Herzegovina

Alle VVV’s en Verkeersbureaus in Bosnië-Herzegovina op verkeersbureaus.info. Bekijk de VVV informatie voor je Bosnië-Herzegovina vakantie of Balkan reis.

Bulgarije

Bulgarije ligt in Zuidoost-Europa in de Balkan en ten zuiden van de Donau en de Zwarte Zee.

Cyprus

Het eiland Cyprus kenmerkt zich door eindeloze zomers, hartverwarmende gastvrijheid, heerlijk eten en zeer goede wijnen.

Denemarken

Denemarken is een populair vakantieland, doordat het relatief gemakkelijk bereikbaar is. Denemarken ligt op zo’n 800 kilometer rijden vanuit Nederland. Ontdek gezellige dorpjes in de Scandinavische stijl en geniet volop van de Deense cultuur.

Duitsland

Duitsland is een populair vakantieland. Het land is enorm veelzijdig en heeft een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden en indrukwekkende natuur.

Estland

Wist je dat Estland voor bijna de helft uit bos bestaat? En dat Estland meer dan 2.000 eilanden heeft? Estland heeft alles wat je van een aantrekkelijk vakantieland verwacht.

Finland

Finland’s landschappen bestaan vooral uit water, bos en land. Maar het comfort van een modern leven is er nooit ver weg. Elke regio in Finland heeft zijn eigen karakter.

Frankrijk

Frankrijk is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen. Naast de bekende toeristische trekpleisters en de bekende Route du Soleil heeft Frankrijk veel meer te bieden.

Griekenland

Griekenland is een ontzettend veelzijdig vakantieland. Bij veel vakantiegangers is Griekenland geliefd vanwege de vele eilanden die dit land rijk is.

Groot-Brittannië

Citytrips naar de Britse steden zijn bekend, maar ook voor een langere vakantie heeft Groot-Brittannië ontzettend veel te bieden, meer dan de gemiddelde toerist zich vaak realiseert. Er zijn ontelbare actieve en ontspannende mogelijkheden in Groot-Brittannië.

Guernsey

Guernsey is onderdeel van Groot-Brittannië en een van de Kanaaleilanden, die voor de kust van de Noord-Franse regio Basse-Normandie liggen.

Hongarije

Hongarije is een heel anders dan landen die je kent in Europa. De taal is niet herkenbaar voor ons westerlingen en de keuken is bij veel reizigers onbekend.

Ierland

Meer informatie over Ierland en de toeristische informatie.

IJsland

IJsland is ongeveer 20 miljoen jaar geleden onstaan door vulkanen die actief waren in de Atlantische Oceaan. Pas vanaf 874 na Christus is het eiland bewoond.

Italie

Italië, misschien wel het meest veelzijdige land van Europa. Bekend om de heerlijke Italiaanse keuken, prachtige natuur en cultuur, Romeinse gebouwen en goedgeklede mensen.

Jersey

Jersey is een eiland op 22 kilometer voor de Franse kust van Normandië in de Golf van Saint-Malo. Het is het grootste eiland van alle Kanaaleilanden. Ontdek betrouwbare toeristische tips van VVV en Verkeersbureaus Jersey.

Kroatië

Vakantieland Kroatië biedt voor elk wat wils. Gelegen aan een schitterende kust met meer dan 1.000 eilandjes is Kroatië een land dat aan al je vakantiewensen zal voldoen.

Letland

Ontdek Letland en doe inspiratie op voor je Letland reis of vakantie.

Liechtenstein

Ontdek betrouwbare toeristische tips van VVV en Verkeersbureaus Liechtenstein. Vind inspiratie voor je Liechtenstein vakantie & reis.

Luxemburg

Alle VVV’s en Verkeersbureaus in Luxemburg op verkeersbureaus.info. Bekijk de VVV informatie voor je Luxemburg vakantie of Ardennen reis.

Malta

Duiken, wandelen, fietsen, zwemmen, abseilen, snorkelen of zeilen: een vakantie op Malta kan zo actief zijn als je wilt.

Monaco

Ontdek de toeristische tips en de casino’s van Monaco, in het zuiden van Europa.

Nederland

In Nederland op vakantie. Niet alleen interessant voor buitenlandse toeristen, Nederlanders gaan er zelf steeds vaker in eigen land op uit.

Noorwegen

Noorwegen heeft zoveel te bieden: bergen, water, bossen. Ontdek dit Scandinavische land.

Oostenrijk

Het adembenemende landschap van Oostenrijk, gekenmerkt door bergen, dalen en meren, is een toplocatie voor wandelen, mountainbiken, bergbeklimmen, fietsen en zelfs golfen en wintersport in de winter.

Polen

Polen is een vakantiebestemming waar prachtige, historische steden worden afgewisseld met ongerepte natuur.

Portugal

Het Portugese Verkeersbureau laat graag zien wat Portugal tijdens een vakantie te bieden heeft. Meer dan witte zandstranden, lekker weer en fijne cocktails tijdens het luieren.

Roemenië

Ontdek betrouwbare toeristische tips van VVV en Verkeersbureaus Roemenië. Vind inspiratie voor je Roemenië vakantie & reis.

Servië

Servië ligt op de grens tussen West-Europa, Zuid-Europa en Oost-Europa. Qua toerisme is Servië een land in opkomst.

Servische Republiek

Servische Republiek ofwel Republika Srpska, ligt in het hart van de Balkan. Het gebied is dun bevolkt en wordt gekenmerkt door een nog ongerepte natuur bestaande uit bergen, rivieren en canyons. Hiertussen liggen historische steden met een rijkdom aan cultureel erfgoed, middeleeuwse kloosters, authentieke plattelandsdorpjes en talrijke wijngaarden.

Slovenië

Slovenië is altijd al de favoriete bestemming geweest van duizenden Nederlandse vakantiegangers. Het land is qua formaat de helft van Nederland en er wonen slechts 2 miljoen mensen. Dit betekent dat er veel natuur, bergen en heuvels zijn. Meer dan de helft van het land is zelfs bebost.

Slowakije

Ontdek het toeristische Slowakije.

Spanje

Spanje is een populair vakantieland omdat het zoveel verschillende gezichten heeft. De toeristische kustplaatsen, de costa’s voor zonvakanties en ruige binnenlanden.

Tsjechië

Tsjechië is een verrassend mooie bestemming. De vele kastelen, dichte bossen, pittoreske dorpjes en de bergen zijn schitterend! Een bezoek aan Praag mag natuurlijk niet ontbreken. Het Tsjechische Verkeersbureau geeft de beste tips.

Turkije

Turkije is vooral bekend van voordelige en goede met zon overgoten all-inclusive strandvakanties en de cultuur.

Wit Rusland

Alle VVV’s en Verkeersbureaus in Wit Rusland vind je op verkeersbureaus.info. Bekijk de VVV informatie voor je Wit Rusland vakantie of reis.

Zweden

Zweden is het grootste land van Scandinavië en een van de grotere landen in Europa. Het is het land van het mystieke Noorderlicht, middernachtzon en uitgestrekte landschappen.

Zwitserland

Zwitserland ligt in het midden van Europa en is ongeveer even groot als Nederland. Het land staat bekend om zijn uitgestrekte skigebieden, overheerlijke kaas en chocolade, frisse lucht en hoge levenskwaliteit.

Top 10 vakantielanden in Europa

 

Ontvang Inspirerende & Betrouwbare informatie over je vakantie

We hebben de 10 beste tips voor jouw vakantie voor jou verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de tips direct te ontvangen.

 

Praag is de ideale stad voor een cityrip in Europa

 

 

Niet te missen vakantielanden

Naast de top tien bestemmingen zijn er ook landen en plaatsen waar u zeker een keer geweest moet zijn. Bijvoorbeeld door hun mooie natuur, warme temperatuur of aardige inwoners. We zetten ze voor u op een rijtje:

Geniet je even mee van een vakantie in Lapland?

Lapland is hot op dit moment. De natuur en rust van het land doen wonderen met u. Ontspan volledig in dit mooie stukje Finland.

 

Bij een bezoek aan IJsland mag u de Blue Lagoon niet missen