Hotel Banks in Antwerpen

Van een nieuwe ontdekking word ik altijd weer blij. Dit keer heel dichtbij. In mijn geliefde stad Antwerpen verbleef ik onlangs in Hotel Banks.

Het restaurant

Het restaurant

In het hart van de stad

In het hart van de stad Antwerpen met leuke boetieks, cafés en restaurants om zich heen vind je dit zeer betaalbare en eigenzinnige design hotel. Betonnen plafonds, werk van jonge kunstenaars aan de muren en een mix van moderne, vintage en zelf ontworpen meubels her en der verspreid. Cosy hoekjes en prima kamers met een zalig bed. Helemaal geweldig zijn de gratis drankjes en hapjes vanaf 16.00 uur. Fijn om even te relaxen en ook handig om vrienden of relaties te ontvangen. Een relaxte lounge om even in bij te komen of om je lekker op te laden, zodat je deze stad daarna weer verder kan ontdekken.

Hotel Banks, Steenhouwersvest 55, Antwerpen

 

 

Een kamer in Hotel Banks

Een kamer in Hotel Banks

hotel-banks-kamer-antwerpen

De hotel lobby

De hotel lobby

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Comments are closed.