Jazz-sous-les-Pommiers – Coutances

Jazz onder de appelbomen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een megafestival. In theaters, straten en pleinen kunt u genieten van muziek in alle mogelijke vormen. Een Noordzee Jazz Festival in Normandië, maar met intieme optredens in kleine cafés veel meer omvattend. Dit jaar worden meer dan 60.000 bezoekers verwacht.

Meer dan 70 artiesten

Gedurende deze week in Frankrijk treden bijna 70 artiesten, groepen en orkesten voor u op. Het genre is heel divers. Van geïmproviseerde jazz tot dixieland en van Latin tot Afrikaans. Daarnaast gaat men terug in de tijd met optreden van Big Bands.

Om een greep uit de veelheid van namen te geven, u kunt optredens verwachten van: Madeleine Peyroux – Charles Lloyd – Brassafric – Gary Burton – Stefano di Battiste en Avishai Cohen. Kortom een heel uitgebreid en gevarieerd programma. De meeste concerten zijn gratis bij te wonen, voor andere wordt een geringe toegangsprijs gevraagd. U kunt ook een passe-partout kopen. Voor de 32e keer wordt dit groots opgezette Jazz festival gehouden.

Kijk voor meer informatie op www.jazzsouslespommiers.com

!cid_1362993780_513da2745074b@www_tourisme-coutances

Comments are closed.