Bung Khla

Een charmant dorp aan de Mekong op c.a. 50 km ten oosten van de hoofdstad. Net voorbij de grote bocht. Vanaf deze bocht stroomt de Mekong naar het zuiden. Een ideale uitvalsplaats om Phu Tok en de watervallen te bezoeken. Je moet wel vervoer hebben. Bung Khla heeft wat voorzieningen. Langs de Mekong vind je wat restaurantjes en de simpele, maar sfeervolle bar met terras Ran Hạw Mum. Je kunt er ook eten. Staat alleen in het Thais aangegeven.

Aan weg 212 is het eenvoudige Ruan Restaurant.สวนอาหารเรือนไทย. Staat alleen in het Thais aangegeven. Op 10 km ten noorden van Bung Kla is net onder de grote bocht het populaire Sida Beach.

Overnachten in Bung Khla

Ontdek de accommodatie mogelijkheden op de kaart met de tips van journalist Bert diede regio uitvoerig heeft verkend.

 

 

Monprasit Resort

Er zijn mooie bungalows met balkon direct aan de rivier. Aan de noordzijde van het plaatsje. Vanaf THB 650. Tel +66805663220.

Ban Pak Dim Doy Resort

Mooie bungalows in grote tuin. Fraai gelegen paviljoen aan de Mekong. Gratis koffie en thee. Aan de noordzijde van het plaatsje. Vanaf THB 500. Tel: +66817577818.

 

 

Reizen naar Bung Khla

Bueng Khla bereik je met de bus vanuit Bueng Kan stad. 3x per dag stopt deze bus in Bung Kla die daarna doorrijdt naar Nakhon Phanom. Voor je Bueng Khla reis heb je een visum nodig. Bekijk de vereisten voor het Thailand visum. Zonder geldig visum kun je niet naar Bueng Khla reizen.

Visum aanvragen voor reizen naar Bung Khla

Voor reizen naar Bueng Khla in Thailand kan een visum verplicht zijn. Zie hiervoor visum informatie thailand.

Beste tijd om te reizen naar Bung Khla

In onze wintertijd is Bung Khla op zijn mooist en het fijnst om te verblijven. Het is de koele droge tijd in deze Thaise stad.

 

Gezond op reis naar Bung Khla

Zie de gezond op reis naar Bueng Kan informatie. Daar staat ook de vaccinatie informatie.

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Bung Khla

De T.A.T., de officiële Thaise toeristeninformatie, heeft geen informatiecentrum in Bung Kla. De provincie valt onder het kantoor van de T.A.T. in Udon Thani.

Tourism Authority of Thailand Bueng Kan

16 5 Mukkha Montri, Tambon Mak Khaeng, Mueang Udon Thani District
41000 Udon Thani
Thailand
Telefoon: +6642325407


Twitter: twitter.com/thailandfanclub
Facebook: facebook.com/amazingthailand
YouTube: youtube.com/user/tourismthailand
Instagram: instagram.com/tourismthailand

 

Neem contact op met Verkeersbureau Bueng Kan

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.