Overnachten in de Oost-Kaap

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Overnachten in een dorp of liever tussen de natuur? Alles is mogelijk in de Oost-Kaap, van kleine accommodaties tot luxueuze oorden, er is voor ieder wat wils.

Ibhayi Guest Lodge

Ibhayi Guest Lodge is genesteld in de lommerijke, dorpsatmosfeer van Walmer, in Port Elizabeth. Ons luxueuze gasthuis is centraal gelegen voor al uw zakelijke & vrijetijdsactiviteiten in de stad en is een waar toevluchtsoord in Port Elizabeth. Na het verlaten van het bedrijvige Walmer met zijn koffieshops, souvenirwinkels en boekenwinkels, is de overgang naar de rustige omgeving van van de comfortable kamers die van alle gemakken zijn voorzien een verademing. De keukenfaciliteiten maken het gemakkelijk om te ontspannen aan het einde van een drukke dag met een drankje en een eenvoudige, maar heerlijke maaltijd. Liever de restaurants van Port Elizabeth proberen? Op slechts 10 minuten in het centrum liggen enkele verborgen juweeltjes waar je heerlijk kunt eten. Wat uw wensen ook zijn, Ibhayi biedt je het beste dat Port Elizabeth te bieden heeft op het gebied van guest lodges.

ibhayi-guest-lodge-tuin

ibhayi-guest-lodge-zwembad

ibhayi-guest-lodge-buiten

ibhayi-guest-lodge-slaapkamer

ibhayi-guest-lodge-suite

ibhayi-guest-lodge-bed

Hacklewood Hill

Hacklewood Hill ligt in een weelderige, belommerde voorstad. De ruime slaapkamers hebben allemaal een eigen balkon. Elke badkamer heeft een badkuip evenals een afzonderlijke douchekabine met verwarmde handdoekrails en kaarsen. Zonnen, wandelen, picknicken, duiken en varen zijn mogelijke activiteiten. Hacklewood Hill heeft een prachtig zwembad en tennisbanen. Vraag een reisgids aan voor meer vakantieplezier.

HHCH_Madiba_Room

Shamwari Game Reservaat

In het Shamwari Wildreservaat leeft de Big 5. Dit 25.000 hectare grote gebied ligt in de malariavrije Oost-Kaap. Shamwari, wat ‘vriend’ betekent, is een plek waar gasten en wildlife leven in harmonie. Het reservaat won de ‘Traveller’s Choice Award’ van Trip Advisor in 2008. Geniet van de privé safari’s, begeleide safari’s te voet en de prachtige sterrenhemel op deze onvergetelijke bestemming.

Vraag een reisgids aan voor meer vakantieplezier.

shamwari-game-reservaat-oost-kaap-eettafels

Oceana Beach and Wildlife Reserve

Sommige gasten hebben dit de mooiste plaats op aarde genoemd. Wat begon als een persoonlijke toevluchtsoord in het hart van de Oost-kaap is nu een super-de-luxe verblijf geworden dar vijf-sterren diners serveert. Dit alles is te vinden in het midden van een exotisch wildreservaat, het enige van Zuid-Afrika dat aan het strand ligt. Privé safari’s in de Afrikaanse bush en picknicks op het strand maken dit een superkeuze.

oceana-beach-and-wildife-reserve-oost-kaap-massage

oceana-beach-and-wildife-reserve-oost-kaap-veranda

oceana-beach-and-wildife-reserve-oost-kaap-zandduin

oceana-beach-and-wildife-reserve-oost-kaap-zwembad