VVV en Verkeersbureaus in Afrika

Hier vind je van nagenoeg elk Afrikaans land meer informatie voor toeristen. Wat is jouw favoriete land in Afrika? Wil je een safari doen in het zuiden of maak je liever een stedentrip in Noord-Afrika?

Angola

Angola heeft een van de snelst groeiende economieën van Afrika en is met zijn eeuwenoude cultuur en witte stranden met palmbomen een schitterend land om te bezoeken.

Botswana

Botswana staat bekend als de meest stabiele democratie van Afrika en dat wordt weerspiegeld in de vriendelijke en gastvrije atmosfeer waarmee toeristen onthaald worden in het thuisland van de Batswana’s.

Congo

Congo is een van de grootste landen in Afrika. Niet alleen bevindt het op een na grootste regenwoud zich in Congo, ook de meest krachtige rivier van Afrika ligt in Congo; de Congo Rivier.

Egypte

Ontdek Egypte en de toerisme mogelijkheden.

Gambia

Gambia, klein land en maar tientallen kilometers breed, ligt in Afrika aan de grens met de Atlantische Oceaan.

Ghana

Ontdek het Afrikaanse land Ghana.

Kenia

Kenia is de ultieme Afrikaanse safaribestemming, waar reizigers het hart van Afrika te zien krijgen. Gelegen bij de evenaar biedt Kenia uitgestrekte gebieden, culturen zo oud als de tijd, besneeuwde bergtoppen, stranden en zelfs koraalriffen.

Lesotho

Lesotho, oftewel ‘The Mountain Kingdom’, wordt door velen beschreven als adembenemend mooi. Het loopt over van cultuur en tradities en is een waar paradijs voor natuurliefhebbers met adembenemende landschappen.

Madagaskar

Miljoenen jaren geleden is Madagaskar afgescheiden van het vaste land van Afrika. Tegenwoordig ligt het iets ten oosten van Afrika in de Indische Oceaan. Omdat het eiland pas 1500 tot 2000 jaar bewoond is, zijn er veel exotische diersoorten bewaard gebleven.

Malawi

Malawi, ook wel het warme hart van Afrika genoemd, is een paradijs met watervallen, meren en wilde dieren.

Marokko

Marokko Het prachtige land Marokko ligt in het noord-westen van Afrika en telt ruim 33 miljoen inwoners. Het klimaat in Marokko is minder eenzijdig dan men zou denken, zo is er een groot verschil tussen het zuiden en het noorden van Marokko. Ook vind je er veel verschillende landschappen en culturele invloeden. Zo heeft het…

Mauritius

Ontdek inspiratie over luxe vakantie eiland Mauritius. Bekijk de VVV informatie voor je Mauritius vakantie.

Mozambique

De heldere oceanen, azuurblauwe lucht en rijke cultuur maken Mozambique de ideale vakantiebestemming voor elk type reiziger; van mensen op huwelijksreis tot backpakkers.

Namibië

Namibië is een adembenemend, uitgerekt land met een ongekende natuurpracht. In dit op een na dunst bevolkte land ter wereld kunnen reizigers de diepe ravijnen van Fish River Canyon, de tijdloze schoonheid van de woestijn, en de vriendelijke, levendige dorpjes en steden ontdekken.

Rwanda

wanda staat voor velen bekend als een waar vakantieparadijs. Het ‘land van de duizend heuvels’ kent een stabiele politieke situatie en is toegankelijk voor iedereen die houdt van de prachtige en diverse Afrikaanse natuur.

Seychellen

Alle informatie voor toeristen en toerisme op de Seychellen.

Swaziland

Bijna in zijn geheel omringd door Zuid-Afrika, herbergt Swaziland een rijke geschiedenis en cultuur, ook al is het een van de kleinste landen van Afrika.

Tanzania

Tanzania is een inspirerend land met de Mount Kilimajaro, de hoogste berg van Afrika, en Lake Tanganyika, het langste en op een na diepste zoetwatermeer.

Tunesië

Een reis naar Tunesië is als een ontdekkingstocht. Feniciërs, Romeinen, Arabieren en Ottomanen hebben er hun sporen nagelaten.

Tunesie

Verkeersbureaus en VVV in Tunesië Ontdek Tunesië Afdeling voorlichting Louisalaan 162 1050 Brussel (België) telefoon +32-2648-23-55 email adres info@ontdektunesie.nl website adres www.ontdektunesie.nl

VVV Verkeersbureau Gabon

Centre Gabonais de Promotion Touristique

Zambia

In Zambia vind je veel wonderen der natuur terug. Zo is daar de Zambezi River en natuurlijk de wereldberoemde Victoria Falls.

Zimbabwe

Met wonderschone parken, ongerepte natuur en vele activiteiten en evenementen is Zimbabwe de ideale bestemming voor iedere reiziger.

Zuid-Afrika

Verkeersbureau VVV kantoor Zuid Afrika. Alle vakantie, reizen en toeristische informatie over Zuid Afrika op 1 plek bij verkeersbureaus en VVV van Afrika