Volg op Twitter en win een EHBO wintersport kit

De wintersport is een geweldig moment om te ontspannen en genieten van familie en vrienden. Ontdek mooie pistes en lunch buiten in de winterzon. Helaas gebeuren er ook elk jaar ongelukken op de piste. Helaas gebeuren er ook elk jaar ongelukken op de piste. Gelukkig heeft Care Plus een speciale EHBO set samengesteld. Met deze First Aid kit, ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging, ski je zonder zorgen en kun je altijd 1e hulp verlenen.

Winter tips

Foto eigendom TravelBird.nl


De EHBO set voor de wintersport

De EHBO set voor de wintersport

Wat moet je doen?

Volg ons op Twitter via onderstaande button en win deze complete EHBO set. Het enige dat je hoeft te doen is ons te volgen op Twitter en daar te vertellen waarom jij een ehbo set mee zou nemen op je komende wintersport vakantie.


Voorwaarden actie

  • Aan de actie kan worden deelgenomen door inwoners van Nederland van 16 jaar en ouder.
  • Verkeersbureaus.info bepaalt de winnaar op 13 december uit alle nieuwe volgers die een mention hebben gedaan met de win-tekst
  • De winnaar zal via een DM op Twitter op de hoogte worden gesteld van het winnen van de prijs
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Comments are closed.