Advertentie mogelijkheden op Verkeersbureaus.info: bereik Nederlandse & Belgische reizigers met content marketing

Verkeersbureaus.info biedt interessante advertentiemogelijkheden. Van contentmarketing, nieuwsbrieven, win-acties, social media publicaties tot het verspreiden van berichten. Het platform heeft een breed pakket aan mogelijkheden die ook nog eens snel inzetbaar zijn.

Publicatie van persberichten

Is het verhaal dat je wilt publiceren nieuwswaardig? Lever het bericht aan als een persbericht en het wordt geïndexeerd in de nieuws zoekresultaten van de zoekmachines. Hierdoor valt jouw bericht direct op. De kosten voor de verspreiding van een persbericht, opname van de link en social share bedragen € 175. Voor een meerprijs kan het bericht ook gepusht worden naar 10.000 push ontvangers op mobiel en desktop. Veel PR bureaus die persberichten versturen voor hun travel klanten hebben een strippenkaart die tot 50% korting geeft op de prijs van 1 press release. Ook maken een aantal Nederlandse touroperators gebruik van dit interessante distributie kanaal.

Indexatie van nieuwsberichten op Verkeersbureaus.info

Indexatie van nieuwsberichten op Verkeersbureaus.info

 

Content marketing en artikel marketing

Ben je op zoek naar mogelijkheden om een artikel verspreid te krijgen bij de juiste doelgroep? En moet dat gastartikel ook bezoekers, traffic en linken naar jouw website? Al vanaf € 199 zorgt Verkeersbureaus.info voor de plaatsing van het artikel, de verspreiding via social media en opname in de dagelijkse nieuwsbrief. Onder de klanten bevinden zich veel online marketing bureaus die op zoek zijn naar outreach voor hun klanten. Met deze wijze van guest posts en sponsored content zorgen wij voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een stijging van traffic. Ook veel online travel websites zijn tevreden klanten.

 

Plaatsen van links

Wil je een do-follow link laten plaatsen op Verkeersbureaus.info? Bijna al onze artikelen worden met standaard (follow) links geleverd. Als een artikel een bijdrage levert voor onze lezers is er geen reden om de link in het artikel op no-follow te plaatsen. Wij verkopen geen links. Wat we wel verkopen zijn artikelen waar de Verkeersbureaus.info lezer iets aan heeft en wijzer van wordt. Als zo’n artikel een uitgaande link bevat zullen we die overnemen. Voor het plaatsen van artikelen vragen we een vergoeding. Neem contact op met Patrick om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. Juist omdat de kwaliteit van onze redactie zo hoog is indexeert Google artikelen van Verkeersbureaus.info binnen enkele minuten. Dat levert goede zichtbaarheid op in de zoekmachines voor elk artikel. Laat jouw artikel opnemen en vul onderstaand formulier in.

 

 

 

 

Versturen van een nieuwsbrief

nieuwsbrief-campagne-vkVerkeersbureaus.info beschikt over databases met de e-mailadressen van meer dan 30.000 consumenten. Deze subscribers zijn via opt-in verkregen door bezoek aan de bestemmingspagina’s op de website en het zijn daardoor hoogwaardige ontvangers. De nieuwsbrieven worden wekelijkse verzonden en hebben een openingsrate van meer dan 40%. Ze worden goed gewaardeerd door de leden, het uitschrijfpercentage is laag. Sommige subscribers zijn al meer dan 10 jaar geabonneerd op de nieuwsbrief. Het is mogelijk om meerdere mailings te versturen naar de non-openers van een nieuwsbrief. Het tarief voor een dedicated nieuwsbrief inclusief directe links met utm-tags begint bij € 999.

 

 

 

 

Promotie van bestemmingen

Destination marketing dat is waar Verkeersbureaus.info goed in is. Met pakketten die bij elk budget passen zorgt het platform voor het creëren van Nederlandstalige fans voor wereldwijde bestemmingen. Wij werken voor zowel DMO’s, toeristenbureaus, NTO’s als City marketing bureaus/VVV’s. Het tarief begint bij € 599 per jaar. Veel ANTOR leden en VisitTheUSA members hebben een overeenkomst gesloten met Verkeersbureaus.info voor de promotie van hun bestemming op de Nederlandse markt.

 

Neem contact op

Neem contact op met Patrick Mulder als je ook goede resultaten wilt halen voor jouw travel marketing en/of PR campagnes. Vul het formulier in en hij neemt binnen 1 dag contact met je op. Je kunt ook bellen naar 085-1300659 of direct hieronder een afspraak plannen.