Bloomington

Bloomington is de stad van de Mall of America®, het grootste indoor shopping en entertainment complex in Minnesota in de Verenigde Staten. Het is de perfecte uitvalsbasis om Minnesota en de Great Lakes regio te ontdekken.
moa

Mall of America

Tussen Minneapolis en Bloomington ligt het winkelcentrum Mall of America. Dit gigantische centrum is in 1992 geopend en is in de Verenigde Staten het op één na grootste overdekte winkelcentrum.

Mall of America

Great Shopping

In Bloomington, op slechts vijf minuten rijden van het vliegveld ligt de Mall of America, het grootste indoor koopparadijs ter wereld! Bezoekers kunnen hier winkelen in 520 winkels of eten in één van de 50 restaurants. Aangezien er geen belasting wordt geheven op kleding en schoeisel, kun je hier naar hartenlust shoppen, shoppen en nog eens shoppen! Of breng een bezoekjes aan Nickelodeon Universe®,’s werelds grootste indoor theme park of ontdek Underwater Adventures® Aquarium.

mall-of-america-flight-simulatie

Het aquarium in de Mall of America

Gratis kortingsvouchers voor de Mall of America

Ontvang kortingsbonnen voor de Mall of America waarmee je in totaal meer dan $ 5.000 korting krijgt op je aankopen in Bloomington.

Bloomington Convention & Visitors Bureau

7900 International Dr.
Suite 990
55425 Bloomington MN

logo-bloomington-verkeersbureau
telefoon +1-9528588500
email adres info@bloomingtonmn.org
website adres www.bloomingtonmn.org
twitter
Facebook: www.facebook.com/bloomingtonminnesota
Pinterest: pinterest.com/bloomingtoncvb