Polen

Polen is een vakantiebestemming waar prachtige, historische steden worden afgewisseld met ongerepte natuur. Blijf op de hoogte van Polen met onze gratis nieuwsbrief!

Reizen naar Polen

Het is ook een land van tegenstellingen, waar het oosten het westen ontmoet. Favoriet bij reizigers is het zuiden van Polen met de stad Kraków en het Tatra gebergte, maar ook de stranden aan de Oostkust, Gdańsk en het “land van 1.000 meren” in het noordoosten zijn geliefd. Jaarlijks brengen ruim 20 miljoen toeristen een bezoek aan Polen.

Werelderfgoed

Op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan meerdere Poolse bezienswaardigheden waaronder de prachtige stadscentra van Warschau (of Warszawa) en Kraków, het voormalig concentratiekamp Auschwitz-Birkenau en het Bialowieza woud. Dit is een van de oudste Nationale Parken van Europa en beroemd vanwege het ongerepte oerbos en de wisents die hier leven, de grootste Europese zoogdieren. Toegang tot dit park is alleen mogelijk met een gids.

Auschwitz-Birkenau

Auschwitz-Birkenau

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Polen

Poolse Organisatie voor Toerisme

1071 CM Amsterdam
Jan Luijkenstraat 12 BG
Nederland
Telefoon: +31206209399
URL:

twitter
Facebook: www.facebook.com/pools.verkeersbureau
YouTube: youtube.com/polandtravel
Pinterest: pinterest.com/visitpoland
Instagram: instagram.com/polentoerisme

 

Neem contact op met Verkeersbureau Polen

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

 

Zakelijke aanvraag voor bijeenkomst, congres, incentive, evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten kunnen deze link gebruiken.
    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.